zondag 1 mei 2011

I Love New York

Hier is dan de eerste BP-blog vanuit de USA:We zijn na een tweetal zeer enerverende dagen in New York City met de bus aangekomen in Providence (ligt ruim 400 KM ten noorden van NYC). Morgen wacht ons een vroege start op de Big Picture school.
Nog even terug naar Schiphol het vertrek en natuurlijk de onvergetelijke indrukken vanuit New York.
Na de begroeting en het inchecken, een kopje koffie en wat winkelen op Schiphol werden we door KLM uitermate vriendelijk ontvangen en verzorgd. De vlucht verliep dan ook zeer voorspoedig. De aankomst op JFK in New York, voor vele de eerste keer, was dan ook een prettig begin. Na heel lange rij voor de douane snel de koffers pakken en verder. Helaas bleken er twee koffers kwijt te zijn. Inmiddels is 1 koffer weer terug, maar helaas 1 nog niet!!
In de bus onderweg naar NYC werden we door de Amerikaanse reisleidster Rene ontvangen met gedetailleerde achtergrond info over New York. Ook de eerste blik op de skyline van New York staat vast nog op ons netvlies.
Nadat we de kamersleutels hadden ontvangen, gezamenlijk naar de pizzeria om de hoek, waar we nog wat suffig enorme pizza’s hebben gegegeten (met grote Amerikaanse kannen Pepsi en sprite)..
Na de pizza was het voor de meeste mooi geweest een lange dag, een Jetlag, time to sleep!
Alle ervaringen van de afgelopen twee ge-weldige dagen zullen we spoedig ook op het blog plaatsen(including some photo's) !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten