zondag 6 april 2014

Klaar voor de start: Big Picture Studiereis 2014

Beste reisgenoten en BPL-supporters,

Woensdag 9 april is het dan eindelijk zo ver, we maken kennis met maar liefst 25 deelnemers van 10 verschillende schoolorganisaties: PO, VO (vmbo, praktijkonderwijs en havo) en MBO, die allen hun ervaring gaan verrijken tijdens de reis "big picture learning, one kid/student at a time".
Het programma zal in het teken staan van de studiereis die we over enkele weken maken van vrijdag 25 april t/m zaterdag 3 mei naar o.a. NYC, Providence (RI) en Philladelphia
We ontvangen de tickets, krijgen "beeld en geluid" bij de verschillende schoolbezoeken en maken natuurljik kennis met elkaar en elkaars leervragen. Ook ontvangen we de "wie-is-wie"gids met daarin ook allerlei handige tips!

Alle deelnemers hebben vooraf een BPL-scan ingevuld, zodat ze daarmee nog gerichter de persoonlijke leervraag kunnen onderzoeken in relatie tot de opdracht / behoefte van de eigen school(organisatie).

Deze blog wordt gevuld door impressies van de deelnemers tijdens de reis. Verschillende filmpjes maken we van de reis om ook de thuisblijvers goed te informeren over onze avonturen.
Het is de moeite waard om video-clips te bekijken van studenten en medewerkers van de Big Picture school in Providence The MET.

Natuurlijk is het ook goed om de gezichten van de oprichters (co-founders) Dennis Littky en Elliot Washor te onthouden, mocht je ze "live" in Amerika tegenkomen.

De reis wordt begeleid door Detje de Kinderen, Bart van Kuik en Hanneke te braake (reisleiding).
Voor vragen of informatie over de reis kun je altijd met hen contact opnemen.

Tot in houten!
De kennismakingsbijeenkomst vindt plaats bij Lorech, Hollandsspoor 37 in Houten. Met de trein ook goed bereikbaar (station Houten Castellum). Inloop is vanaf 13.15 uur met koffie/thee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten