maandag 23 juni 2014

Terugkomdag studiereis Big Picture Learning


Afgelopen woensdag, was niet alleen vanwege het voetbal (Nederland moest aan de bak) een prachtige dag, de afsluiting van de BPL studiereis 2014 stond op het programma. Ruim de helft van de groep had ondanks de drukte op school toch de tijd gevonden aanwezig te zijn.

Verschillende presentaties voor collega's in school, maar ook presentaties binnen directieberaden, collega scholen behoren nu al tot de verspreiding van de mooie ervaringen die zijn opgedaan.

De persoonlijke en positieve energie en toon van eenieder viel op, en dat allemaal in relatief korte tijd voor de zomervakantie. Fijn!

We zullen de presentaties delen via deze blog.
De video is uitgedeeld en de materialen die we ontvingen in Amerika zijn gescand en staan nu in de dropbox.

Wie de ppt met relevantie links nog niet heeft: download dit document en je bent de gelukkig bezitter...
http://www.slideshare.net/BartvanKuik/presentatie-terugkomdag-big-picture-learning-studiereis-2014-houten-16-06-2014def 

Ten slotte:
  • De evaluatie van de studiereis kun je opvragen bij Detje (d.derkinderen@kpcgroep.nl)
  • De Big picture week en de BPL Big Bang in september staat in het teken van "de school uit om te leren". Veel scholen hebben zich al aangemeld via de website: www.kpcgroep.nl/bplweek Wil je ook een presentatie verzorgen op de Big Bang, meld deze dan ook aan via www.kpcgroep.nl/gopublic
Hieronder nog een aantal mooie foto's van de uitreiking van de certificaten welke ook worden aangemeld voor het lerarenregister. Bedankt voor de komst naar Houten en bedankt voor de mooie reis.

Hanneke, Detje en Bart

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten