woensdag 6 mei 2015

Tweede dag Providence

Vandaag LTI bezoeken en presentatie voor de board van BPL.

Eerst op weg naar The MET waar Dennis Littky ons buiten opvangt met enkele vragen over de dag ervoor. Wat hebben wij naar de school gebracht? Meditatie is een van de zaken die Prakticon wist mee te brengen. Marjolein gaf in haar advisory een les in, die enthousiast werd ontvangen door de studenten. Je kunt de reacties van de advisor Jeff Lumb na afloop van de les ook bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=yrLLj4-CbQc 
In de Blackbox beginnen we met een korte uitleg over de LTI en de connectie met de schooldag van gisteren door Joe Bagitalia.
Daarna vertrekt bijna iedereen met zijn of haar advisor naar de LTI visits.


Voor de Vereniging Big Picture Nederland is de middag van belang als Eelco en Bart een presentatie geven aan de board van Big Picture Learning Amerika. Het was een inspirerende bijeenkomst waarbij het bestuur veel verdiepende vragen stelde en wij veel verduidelijkende antwoorden gaven.


Marjolein heeft samen met Jeff, de advisor met wie ze drie dagen optrok, twee studenten bezocht op hun LTI.
Carlos maakt posters voor billboards op computer gestuurde printers.

Tyrelle loopt stage in het theater uit begin 1800. Het lijkt alsof je daar in een Western binnenwandelt.

Zijn passie is om acteur te worden maar op dit moment specialiseert hij zich in het werken met geluid-en lichtapparatuur.

Het was geweldig de interactie te zien tussen de advisor, de mentor en de studenten.
Na afloop kwam iedereen weer bij elkaar om de ervaringen van de dag door te nemen.

Daarna was het koffers pakken voor de volgende dag en werd er gefeest in de karaoke bar, met een optreden van de Brabantse dames.

Ook gingen, Bart, Rianne, Irene en Eelco Indisch eten en hadden een constructief en opbouwend gesprek over de toekomst van de Vereniging en KPC.Geen opmerkingen:

Een reactie posten