dinsdag 19 april 2016

De reis kan beginnen

Een klik ontstond direct tijdens de kennismaking met de deelnemers van de bpl reis 2016. Natuurlijk hielp daarbij het gastheerschap van het Futura college in Woerden.

Tijdens het kennismakingsrondje staan we stil bij onze persoonlijke interesses en passies: kunst, reizen, muziek, sport: zeilen, hockey, tennis, voetbal hardlopen en meer! We maken kennis met de scholen waar we werken. Natuurlijk mag een rondleiding door de Big Picture learning school niet ontbreken. Bas, een 2e jaars leerling laat ons zijn school zien. Een hele toffe rondleiding laat ons zien hoe er op het Futura College wordt geleerd en hard gewerkt! Al lopend door de school ontdekken we hoe Big Picture Learning in Woerden wordt toegepast.


Onze leervragen doen er toe
Na de rondleiding gaan we in gesprek over de leervragen die we hebben. Het is voor ons van belang om elkaars vragen te kennen, zodat we tijdens het bezoek elkaar kunnen helpen. Open staan voor andere culturen, andere scholen en 'Samen kom je verder' zijn belangrijke motto's die we nu al meenemen in onze rugzak. 

BPL-Bloggers 2016
Er valt genoeg te zien en te beleven  tijdens de reis. Daarover zullen we ook elke dag een blog schrijven. De bloggers zijn bekend en we gaan ons best doen om zo snel mogelijk een blogje te schrijven van ons avontuur.

Eerst maar eens de formaliteiten regelen: Esta formulier aanvragen, koffer inpakken en gaan!  Het aftellen kan beginnen! 

New York City en The Bronx here we come!

 
 













Geen opmerkingen:

Een reactie posten