vrijdag 21 april 2017

De inspiratiereis is begonnen

5.00 de wekker gaat af, maar eigenlijk al klaar wakker! Zachtjes uit bed om de rest van de familie nog niet wakker te maken.... Koffie zetten, douche aan en laatste spullen in de koffer.
De KLM - Delta Airline vliegtuig tracker geeft aan `on schedule`. Nog even een appje in de what´s app groep, broodje en gaan....

6.00 ook de NS werkt mee vanochtend, Nagema loopt ons tegemoed op het perron naar Schiphol. Achterblijvers uitzwaaien vanuit de trein en opweg We zijn vertrokken....

Op schiphol is vrijwel iedereen al verzameld en kunnen we en masse door de douane. De Esta formulieren doen het goed en zo loopt het inchecken soepel. Na wat shoppen, koffie en een ovenvers saucijzenbroodje op naar de gate.  We zijn er klaar voor....

In het vliegtuig zorgt Delta Airlines goed voor ons, een inspirerende film en een goed gesprek met mijn Buurman Raimond brengt ons eigenlijk zonder zorgen aan de overkant van de plas. Ruim 8 uur vliegtuigen zijn omgevlogen!

Ook Renee, onze vaste NYC-tourguide staat op haar post en brengt ons naar de bus. De wolkenkrabbers, krabbelen er lustig op los in de mist. Het lijkt opeens of Manhattan een gewone stad is. Naarmate we dichterbij komen zien we gelukkig toch steeds meer de pracht van de stad.

Een korte tour door de stad brengt ons voor de deur van het hotel. Nele deelt ondertussen de kamersleutels uit en zo lopen we voor het eerst het gloednieuwe Cambria hotel in.

Even lekker bijkomen, een douche, een blokje om brengt ons bij het welkomstdiner, gezellig in een Ierse Pub. Plots, wordt er gezongen, we hebben een jarige Job, Pieter Gefeliciteerd Pieter.

Na het heerlijke eten vertrekken de meeste reisgenoten richting hun hotelkamer, tot morgen!

Bekijk ook nog even de foto's van vandaag! https://youtu.be/QoDq4iy0GDg


Geen opmerkingen:

Een reactie posten