donderdag 2 mei 2013

WOW en WONDER in Providence, dag 3


Woensdag 01.05.2013

 
Met tassen vol cadeautjes onderweg naar The MET. Vandaag is de dag van het afscheid van The MET in Povidence. Zoals elke ochtend beginnen we in de blackbox met koffie en lekkers.
Ons laatste moment voor verdieping van onze leervragen. Onze advisory begon met een geïmproviseerde PMU (Pick Me Up), waarin er afscheid werd genomen van twee stagiaires, twee leerlingen van 'The MET Store' promoten. De directeur wees de leerlingen er op om altijd samen naar buiten te gaan in verband met criminaliteit in de buurt.

Eenmaal in de advisories heeft ieder van ons zijn eigen invulling gehad en afscheid genomen van de leerlingen met Hollandse cadeautjes.


 
Sommige van ons besloten meer tijd door te brengen in de advisories en anderen konden workshops volgen.
Deze workshops waren gericht om nogmaals enkele aspecten van het BPL uit te diepen.
Nadat de inwendige mens weer heerlijk was verwend gingen de deelnemende scholen reflecteren op wat ze hebben gezien.
Op een groot vel werd ons gevraagd wat ons heeft geraakt, wat we hebben gezien, wat we mee willen nemen naar onze eigen school en tips of feedback voor the MET school.
 

Het was voor onze school (het waterland) fijn om te ontdekken dat we dezelfde gedachtes hierover hebben. Dat geeft inspiratie om ons team in ons enthousiasme mee te nemen.
Tevens was deze reflectie een goed uitgangspunt voor de presentatie aan collega’s thuis.
 
 
 

Brian nam toen de microfoon om de foto's te tonen die waren ingestuurd voor de fotowedstrijd tijdens de LTI-dag op dinsdag.
Hierbij moesten we foto van de stages (LTI's) maken en de beste foto won een prijs.
Elke foto werd toegelicht door de betreffende fotograaf waardoor de foto’s en situaties levendig werden.

Als dank voor onze bijdragen kregen alle fotografen een mooi BPL shirt. En de winnaar van de wedstrijd was……….BOY!!!!!!!!

 

Bus, vliegveld, weer incheck problemen, douane, paspoortcontrole, dubbele stoelboeking, geïrriteerde stewardessen, prachtige landing, bus weer in…….We zijn in Philly!




 

 
 
 
 
 
 
 
’S Avonds ging ieder zijn eigen weg, maar de meeste belandden al snel in de hotel sportsbar. Met als geweldige gastvrouw Jo-ann!
 
 

 
 

 
Bloggers: Femke en Joyce

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten